Uitspraak HIV

De drie verdachten in de Groninger hiv-zaak zijn zojuist door de rechtbank veroordeeld tot 9 jaar, 5 jaar en 18 maanden celstraf. De straffen zijn aanzienlijk lager (twee maal vijftien jaar en eenmaal acht jaar) dan was geëist.

De rechtbank acht een groot deel van de feiten niet bewezen.

 

Een van de drie verdachten, Wim D. (49) mag vandaag de gevangenis verlaten.

 

later – vanavond – meer 

Een gedachte over “Uitspraak HIV

  1. Vrijdagavond ‘ de leugen regeert ‘ journalistiek programma mr. Anker die aangaf dat Justitie de openbare opinie heeft beïnvloed de zaak heeft opgeblazen, Groninger HIV zaak waar weinig van overbleef. De koppen in de kranten uitspraken via de media. Als enige daar is iedereen het eigenlijk wel over eens ‘ het dagblad van het Noorden ” bleef bij de feiten was objectief helder duidelijk. Die complimenten zijn voor jou Rob. Prima journalistiek werk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s