Bernard Welten

welten in groningen

welten in groningen

Nu in PD Groningen: Bernard Welten

Hulde voor de Amsterdamse korpschef Bernard Welten.

Het hoofd van de Amsterdamse politie, hij was eerder hoofdcommissaris in Groningen, hekelde de in zijn ogen beperkte bewegingsvrijheid richting het publiek onder burgemeester Cohen en minister Ter Horst.
Politiemensen in de top moeten veel vaker van zich laten horen.

De rol van de korpschef is … lees verder

.

lees ook: Bernard Welten: Boven het maaiveld

7 gedachtes over “Bernard Welten

 1. MIjn ervaring is dat burgemeesters, m.n burgerbedrieger Wallage, de politie misbruikt om politieke tegenstanders aan te pakken door misbruikt te maken van artikeltje 285 b; stalking.

  Ik vind het dan ook goed dat Welten deze burgerbedriegers en charlatans via de media bekritiseerd.

 2. Mijn ervaring is dat Ted door de bomen het bos niet meer ziet en zijn persoonlijke frustratie botviert op alles en iedereen om hem heen.

  Ted ziet een verotte boom en denkt dat hij uitzicht heeft op het hele bos.

 3. De essentie van de situatie Welten is dat de kop niet boven het maaiveld uit mag. Eigenheid en ambitie worden niet gewaardeerd. Dat mag geen verrassing zijn in een land waar wanprestatie wordt beloond en middelmaat de norm is.
  Het gegeven dat juist de SP in Amsterdam voor het vertrek van de hoofdcommissaris pleit is in dit verband veelzeggend. De partij is niet in staat geweest het interview met Welten te analyseren en het ware probleem te zien.

  Feitelijk stelt de hoofdcommissaris dat de communicatie vast zit. Hij tracht te bevorderen dat hier beweging in komt. Het komt mij voor dat dit een aan te moedigen houding is. In zijn kritiek op Cohen is namelijk te lezen dat ten minste twee van de drie leden van de justitiële driehoek te Amsterdam elkaar niet goed verstaan. Wat dit voor de voortvarendheid van de aanpak van criminaliteit te Amsterdam betekent laat zich raden.

  En Ter Horst? De reactie van de minister bevestigde het gelijk van Welten. Volgens haar moet hij gewoon zijn mond houden.
  Het is niet de bedoeling dat hij problemen aankaart en oplossingen biedt. Daarmee benadrukt hij namelijk het falen van het bestuur.

  Welten acht de kans heel klein dat hij nog langer dan twee jaar hoofdcommissaris van het Amsterdamse korps blijft.
  Ik zie hem terug in de politiek. Op de hoofdzetel in de “gouden gang” zal in zijn plaats een “tweede violist” worden gezet, een brave volger. De tambour-maître loopt verder, voor de troepen uit.

  En Ter Horst, Cohen en de SP? Zij sjokken met zijn allen achter de muziek aan.

 4. @ekster1956, samen met mijn gefustreerde landgenoten gaan wij bij de volgende verkiezingen de grootste worden en rekenen we af met bedriegers als Wallage, Cohen en consorten.

  Reserveer alvast een hoge rotte boom voor deze bedriegers. ( grapje hoor).

 5. Omdat je zo ziek bent dat je het zelf niet eens meer door hebt, je wordt overal uitgekotst, zogenaamd vrienden maken en als je ze niet meer nodig hebt, een schop geven, ooit zal het tij keren!!!!!!!!!!!!!1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s