Publieksacademie 3

Op woensdag 28 oktober is de derde Publieksacademie voor de Rechtspraak, een initiatief van Dagblad van het Noorden, de Rechtbank Noord-Nederland, het Openbaar Ministerie Noord-Nederland en de Rijksuniversiteit Groningen. Doel is om met regelmaat lezingen te houden over onderwerpen die te maken hebben met het recht. Eerdere lezingen van de Publieksacademie gingen over noodweer (zelfverdediging) en burenoverlast. De derde editie gaat over strafzaken naar aanleiding van verkeersongelukken. Het zijn strafzaken die qua heftigheid vallen in de zwaarste categorie.

De sprekers zijn Jan Eland, hoofdofficier van justitie en Alex Harteveld, advocaat-generaal bij de Hoge Raad.

II Kaarten zijn gratis, maar moeten wel worden gereserveerd.
par3

3 gedachtes over “Publieksacademie 3

  • Kaarten zijn beschikbaar voor iedereen, ook voor niet-abonnees. Abonnees van de krant krijgen echter voorrang bij de verdeling omdat de verwachting is dat de belangstelling groter is dan het aantal beschikbare plaatsen in de zaal (ruim 300). Een abonnement op een krant kan dus heel handig zijn. rob zijlstra

 1. Dag Rob,

  Jou advies dat een abonnement op een krant heel handig kan zijn……

  Ehhh… Hoeveel kranten zijn er Rob…… en geen toeval woon in het buitenland… Die kranten zijn ook zeer interessant. Ook vind ik enkele Duitse kranten gaaf.

  En bezorgen ze deze kranten ook in het buitenland.

  Kan ik dat allemaal betalen ?

  Kortom Rob je had even de jas aan van een kranten verkoper. Tenminste zou kunnen. Is ook een deel van jou. (Grapje dit jasje heb je gelukkig zelden aan ) Vind dat je een betere schrijver bent.

  Dank voor je geweldige site.

  O ja je bedoelde dat de kaarten beschikbaar zijn “mits”. Het lijkt wel politiek. Creatief met de feiten goochelen. ( ook grapje maar moet er wel aan denken.) Is niets Robs.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s