Kunstroof

Vandaag Gisteren (donderdag) in Dagblad van het Noorden. Over een bijzondere misdaad waar nu een boekje over is verschenen, geschreven door de politieman die destijds het onderzoek leidde. Het boekje (want geen boek) wordt zaterdag aangeboden aan de schilder.

Een gedachte over “Kunstroof

  1. Beste Rob,

    Mijn naam is Bert Janssen, ik ben verslaggever van De Twentsche Courant Tubantia in Enschede. Ik heb met veel belangstelling jouw verhaal over het (boekje over) recherchewerk naar de 36/37 gestolen schilderijen van Helmantel. Ik heb destijds over deze zaak geschreven, omdat in elk geval één van de daders uit Twente (Rijssen) kwam. Ik wil graag aandacht aan het boekje en het onderzoek besteden. Hoe kom ik aan het boekje?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s