Dawes verhoord in Parijs

Twee rechercheurs van de Groninger politie zijn naar Parijs afgereisd voor een verhoor van de veroordeelde drugscrimineel Robert Dawes. Tegen de Engelsman loopt een onderzoek naar  mogelijke betrokkenheid bij de moord op onderwijzer Gerard Meesters – in november 2002 – in Groningen. De verwachting is dat het Openbaar Ministerie (OM)  begin volgend jaar besluit om Dawes al dan niet strafrechtelijk te vervolgen. Besluit het OM dat wel te doen, dan zal Dawes zich in Nederland voor de rechter moeten verantwoorden.  Meer over het verhoor in Parijs: dagblad van het noorden.

Ik volg deze zaak sinds 2002: dossier Gerard Meesters

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s