whatsapp-service

WEG MET ROB

WhatsApp experiment

schermafbeelding-2016-12-17-om-11-05-09Wie op de hoogte wil blijven van de strafrechtspraak in Groningen kan zich aanmelden voor de WhatsApp-service van  Zittingszaal 14.

Een paar keer per week (maar niet te vaak) stuur ik dan een bericht met link met bijzonder nieuws van dat moment. Je ontvangt ook een ‘app’ wanneer ik een nieuw verhaal, een nieuw rechtbankverslag, publiceer. Op (meestal) vrijdag app ik een compleet overzicht (via link) van de strafzaken die de daaropvolgende week dienen in zittingszaal 14.

Wil je dit of dat?
Voeg dan 06-290 96 430 toe aan je contacten en app ROB AAN

Niemand ziet je nummer en alleen ik kan je eventuele commentaar lezen als je reageert. Dus geen oeverloze groepsgesprekken. Het is nadrukkelijk geen WhatsApp-groep.

Reacties, op- en aanmerkingen en uiteraard gouden tips zijn welkom.

Is ’t niks?
Of er na een tijdje flauw van?
Stuur (app) dan: WEG MET ROB
Dan schrap ik je binnen 2 tot 3 uur (en evengoede vrienden wat mij betreft).

 

 

########

e-mail robz